14 Nisan 2011 Perşembe

ALICE HARİKALAR DİYARINDA

Hepimiz Alice'i çocukluğumuzdaki masallardan biliriz değil mi? Hani Alice birgün bahçede gezerken bir tavşan görür, ki bu tavşan elbiseler giymiş bir tavşandır ve bir tek Alice görür, tavşanı kovalarken tavşan bir deliğe girer, sanırım hayatında ilk kez o an (elbiseli) tavşan gördüğü için kendisi de merakını yenemeyip tavşanın arkasından o deliğe girer. Gerçi burada Alice'i eleştirmemek lazım, elbiseli tavşanı kim görse arkasından koşar sanırım :) Ama tabi Alice'in şizofren olduğunu unutmamak lazım.

Böyle bir giriş yapma nedenim bir tavaşan görmüş olmak:)  Bizim evin yan tarafında bahar geldiği için şu ara çiçeklenmiş boş bir arazi var. Bundan bir ay öncesine kadar yalnızca kargaların ziyaret ettiği bir yerdi. Şimdi biraz daha canlandı, artık kocaman bir tavşan, besili bir kedi, bir kaç sülün, kendilerine dodo demekten çekinmeyeceğim güvercinler, tabiki kargalar ve olmazsa olmaz tarla farelerim var artık. Aslında burada tavşan görmek ilginç bir durum değil heryer tavşan kaynıyor çünkü. Ah birde yakalayıp sevebilsem daha güzel olacak ammaaaa.....

1 yorum:

  1. ben yakalayıp, seveceğin konusunda hiç şüphelenmedim. hatta yazıyı "şimdi bir tavşanım var; alice" diye bitiereceğinden şüphelenmiştim :)

    YanıtlaSil